Bubbels & Cognac

Bij Bubbels & Cognac helpen we jou om prachtige herinneringen te maken. We gaan steeds samen op zoek naar een uniek concept dat helemaal past bij jou en de gebeurtenis die je wil vieren!

service

Bubbels & Cognac dat zijn wij, Laure & Nils. 2 jonge dertigers met een hart voor organiseren maar bovenal ook een hart voor elkaar (goed geraden, wij zijn inderdaad een koppel).

En hoewel we beiden zeer verschillend zijn, delen we alle twee een enorme passie voor organiseren en de drive om andere mensen een glimlach op het gezicht te toveren.

Onze waardering voor structuur gekoppeld aan onze creatieve kijk op evenementen zorgde ervoor dat de stap naar weddingplanner voelde als thuiskomen. Dat we jouw trouwfeest met veel passie en verantwoordelijkheidszin tot een waar succes willen maken, daar kan je van op aan!

Waarom kiezen voor Bubbels & Cognac als jouw partner in crime om je huwelijk te organiseren?

Als je voor Bubbels & Cognac kiest, kies je voor creativiteit, zorg en opvolging. We gaan samen aan de slag om jullie huwelijk zowel persoonlijk, als binnen budget te maken. Zowel in de aanloop naar, als de dag zelf, staan we steeds paraat om jullie volledig te ontzorgen.

Verder kies je voor:
Één aanspreekpunt zowel voor als tijdens je huwelijksfeest
Een mooi geheel van uitnodiging tot bedanking
Opvolging van je budget
Een zorgeloze aanloop naar en van de dag zelf

Laure & Nils

Services & pricing

First things first, Wat doen we precies?

Bubbels & Cognac is een wedding planner. Wij bieden verschillende pakketten aan die aangepast kunnen worden op maat. Heb je hulp nodig bij de organisatie en coördinatie van je trouw? Geen probleem wij helpen je hier graag bij. Deze hulp kan vanaf de verloving of op de dag zelf.

Hulp nodig bij de Styling? Ook hier helpen wij je graag bij, we brengen je in contact met juiste leveranciers voor jouw stijl en volgen de opbouw en afbouw op van de installaties.

Ben je net verloofd en weet je niet goed waar te beginnen? Boek gerust een gesprek met ons in voor tips en tricks! We zorgen ervoor dat je in no-time je eigen huwelijk plant.
Heb je zelf je huwelijk gepland van A tot Z maar kan je de dag zelf toch wat hulp gebruiken? Geen nood, wij zijn het aanspreekpunt van jouw dag en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.
Is organiseren zelf je ding maar kan je hulp gebruiken bij het maken van een moodboard en de zoektocht naar de juiste leveranciers? Dan is dit pakket iets voor jou!
Wij verzorgen jouw huwelijk van A tot Z (ja, dit wilt ook zeggen de opbouw en afbouw), brengen je in contact met de juiste leveranciers en volgen het budget op. In andere woorden? Jij kan 100% genieten van jouw dag en wij doen de rest!

Vragen of een afspraak boeken?